Case Study

Office Space, Albert Dock, Liverpool

Liverpool’s Albert Dock is home to retail units, restaurants and even art galleries. In addition to this, the dock currently has a number of impressive office spaces, with fantastic exposed brick walls and stunning views of the waterfront.

At the start of 2018, Jennor, a St. Helens based workspace design company contacted us and requested our lighting design services for an office redesign in the heart of the Albert Dock. Their aim was to integrate stunning lighting with a professional aesthetic so that any future tenant had access to quality and reliable luminaires.

To complete this project, our lighting design team specified our Brooklyn LED bi-directional panel. The Brooklyn is a high performance suspended LED panel with an integral LED driver that provides a unique, stylish, professional design.

The Brooklyn is supplied with a 1.2m suspension kit as standard, has an LED lifespan of L70 48,000 hours and is 1-10V dimmable as standard.

As you can see from the location photography, the Brooklyn has added a simplistic edge of professionalism that illuminates the entire office space.

If you are interested in how our expansive range of luminaires can be applied to office spaces, please don’t hesitate to contact us.

  Return to Case Studies